^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Takmičenja

MILOŠ MILANOVIĆ ČLAN POBEDNIČKE EKIPE NACIONALNOG POSLOVNOG IZAZOVA

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

21. i 22. januara 20919. g. u Beogradu u organizaciji Dostignuća Mladih u Srbiji  održano je nacionalno finale "Poslovnog izazova". Član pobedničke ekipe bio je i Miloš Milanović učenik četvrtog razreda odeljenja elektrotehničar informacionih tehnologija.

 

Milošu i njegovim mentorima Dejanu Nikoliću i Nikici Dinić čestitamo na postignutom rezultatu i predstavljanju škole i želimo im puno uspeha na Poslovnom izazovu zapadnog Balkana.

Ove godine 90 takmičara aspoređenih u 16 ekipa imali su i izuzetno zanimljiv zadatak - dati život filmu i van filmskog platna!

Takmičenje "Poslovni izazov" realizovano je uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvja, UniCredit banke i USAID-a.

 

 

Prvo novogodišnje takmičenje u govorništvu

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

25.12.2018. godine na Fakultetu za menadžment u Zaječaru u organizaciji Pravnog fakultet i Fakulteta za menadžment Megatrend univerziteta održano  je Prvo novogodišnje takmičenje u govorništvu.

Pored studenata Fakulteta za menadžment i Pravnog fakulteta na takmičenju su učestvovali i učenici srednjih škola. Našu školu je predstavljao Petar Obradović učenik drugog razreda obrazovnog profila tehničar mehatronike.

U amfiteatru, pred publikom i komisijom, takmičari su imali prilike da u vremenu od 5 minuta izgovore svoju besedu na slobodnu temu.

Po odluci komisije koja je ocenjivala govornike I mesto osvojio je Bojan Simić, student Pravnog fakulteta  koji je dobio knjigu i novčanu nagradu u iznosu od 5.000,00 dinara.

II mesto osvojila je Nevena Milanović, student Pravnog fakulteta, dok je III mesto osvojila Jovana Stanković, takođe student Pravnog fakulteta. 

Specijalna nagrada uručena je Petru Obradoviću, učeniku drugog razreda naše škole, kome je pripala knjiga i novčana nagrada od 2.500,00 dinara.

Čestitamo Petru na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.

Takmičenje Dabar - Mladen Agić osvojio 4. mesto

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Republički nivo Međunarodnog takmičenja iz informatičke i računarske pismenosti – ,,Dabar“ za školsku 2018/2019. godinu održan je 15. decembra 2018. godine istovremeno u Novom Sadu, Beogradu, Kruševcu i Nišu.

Mladen Agić učenik drugog razreda obrazovnog profila elektrotehničar informacionih tehnologija nakon objavljivanja rezultata zauzeo je visoko 4. mesto.

Mladenu i njegovim mentorima čestitamo na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.

 

PETO MESTO NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U FUTSALU

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U ponedeljak i utorak, 10 i 11. decembra 2018. g. u Čačku održano je Državno prvenstvo u futsalu za srednjoškolce.
Uz malo sreće mogli smo da se borimo za medalju, ovako na kraju PETO mesto.
Rezultat koji obećava uzimajući u obzir da je ekipa naše škole bila najmlađa ekipa na takmičenju.

Učenicima i njihovom treneru Vuku Petroviću, nastavniku fizičkog, čestitamo na postignutom uspehu i predstavljanju škole.