^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Takmičenja

REGIONALNO TAKMIČENJE IZ STATIKE - 2. MESTO PAVLU IVKOVIĆU

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

19. aprila u Tehničkoj školi u Smederevu održano je Regionalno takmičenje učenika mašinskih škola - Aktiv Istok.

Naš predstavnik Pavle Ivković, učenik drugog razreda obrazovnog profila mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje, osvojio je DRUGO mesto i plasman na republički nivo takmičenja.

Čestitamo Pavlu i njegovom mentoru Vladislavu Jelenkoviću, nastavniku mašinske grupe predmeta na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.

PRVO MESTO NA TAKMIČENJU "STUDIJA SLUČAJA"

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru u petak, 19. aprila održano je takmičenje „Studija slučaja“ (Case Study) za učenike srednjih škola. Tema ovogodišnjeg takmičenja nosila je naziv “Potencijali i predlog strategije razvoja grada – opštine“.
Ekipa naše škole u sastavu Petar Ljubinković, Miloš Bogdanović i Nikola Petrović iz odeljenja E24 sa nastavnikom mentorom Dejanom Nikolićem svojim viđenjem potencijala i predlogom strategije razvoja Grada Zaječara po mišljenju stručnog žirija osvojila je PRVO mesto.
Učenicima i nastavniku čestitamo na postignutom rezultatu i predstavljanju škole. Takođe, zahvaljujemo se i učenicima koji su bili članovi još tri ekipe iz naše škole koji su učestvovali na takmičenju i predstavljali naše škole.

Pored ekipa iz naše škole na takmičenju su učestvovale ekipe Ekonomsko-trgovinske škole, Gimnazije i Tehničke škole iz Knjaževca.

OKRUŽNO TAKMIČENJE IZ ISTORIJE - DVA OD DVA

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U nedelju 14. aprila Tehnička škola u Knjaževcu bila je domaćin Okružnog takmičenja iz istorije.
Naša dva predstavnika Marija Čokojević i Nemanja Todorić ostvarili su plasman na republički nivo takmičenja.

Čestitamo učenicima i njihovom mentoru Panteliji Babiću na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.

 

RAF CHALLENGE - TREĆE MESTO

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Na finalu RAF CHALLENGE 2019 koji je održan, u subotu 13. aprila, na Računarskom fakultetu u Beogradu Nenad Bađević učenik četvrtog razreda obrazovnog profila elektrotehničar informacionih tehnologija osvojio je treće mesto u kategoriji igra/aplikativni program.
Zapažen nastup u kategoriji animacija/prezentacija imala je i Nevena Milenković iz istog odeljenja ali na žalost ostala je bez nagrade.

Učenicima i njihovom mentoru Živki Milenović čestitamo na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.