^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vesti

6. Nacionalna Euroguidance konferencija ,,Karijerno vođenje i savetovanje u Republici Srbiji i Evropi”

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

9. oktobra Beogradu, u organizaciji Nacionalnog centara Euroguidance mreže, održana je šesta Nacionalna Euroguidance konferencija ,,Karijerno vođenje i savetovanje u Republici Srbiji i Evropi”.

U okviru konferecije konferencije, održana je i svečana dodela nagrada, priznanja i pohvalnica za prijavljene primere prakse na Nacionalnom Euroguidance takmičenju primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja. Naša škola dobila je Priznanje za primer dobre prakse uspostavljanja saradnje sa predstavnicima zanimanja na lokalnom nivou za seriju radionica pod nazivom „Ako misliš uspeti ne smeš odustati“ autora Danijele Đorđević i Saše Nikolića.

Konferenciji je prisustvovalo preko 200 karijernih praktičara – nastavnika i stručnih saradnika iz osnovnih i srednjih škola, savetnika Nacionalne službe za zapošljavanje, predstavnika kancelarija za mlade, udruženja i asocijacija, predstavnika akademske zajednice i centara za razvoj karijere, kao i donosioca odluke iz Srbije. Kao predstavnici naše škole konferenciji su prisustvovali Dušica Petrović, voditelj Tima za KviS, Danijela Đorđević, Jasmina Lilić i Goran Stanković.

konf_kvis_2018_01 konf_kvis_2018_02 konf_kvis_2018_03 konf_kvis_2018_04 konf_kvis_2018_05 konf_kvis_2018_06 konf_kvis_2018_07

Humanost na delu

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U dve odvojene akcje dobrovoljnog davanja krvi (19. septembra i 3. oktobra) 54 učenika naše škole uzelo je učešće.
Ovom prilikom se zahvaljuemo učenicima, dobrovoljnim davaocima krvi, na iskazanoj humanosti.

Razmena udžbenika

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U ponedeljak, 10. septembra, u organizaciji Učeničkog parlamenta održana je razmena udžbenika. Učenici su mogli da razmene, prodaju ili kupe korišćene udžbenike.